ОГЛАСИ

 

27.05.2023 

ОДЛУКА
За избор на кандидати по објавениот Јавен оглас број - 2/2023 за вработување на неопределено време на (2) двајца работници во ЈП за ПУП Прилеп

линк до одлука


 

10.05.2023 

ОДЛУКА
За избор на кандидат по објавениот Јавен оглас број - 1/2023 за вработување на неопределено време на 1 работник во ЈП за ПУП Прилеп

линк до одлука


 

04.05.2023 

ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2023
за вработување на давател на јавни услуги на неопределено време

линk до пријава

линк до оглас


 

28.04.2023 

ОДЛУКА
За избор на пријавени кандидати на интерен оглас за пополнување на работно место по пат на унапредување на административен службеник

линк до одлука


 

13.04.2023 

ЈАВЕН ОГЛАС бр.1/2023
за вработување на давател на јавни услуги на неопределено време

линk до пријава

линк до оглас


 

10.04.2023

ИНТЕРЕН ОГЛАС бр.1/23

за унапредување на административен службеник

линк


 

baner