Спомен обележје "Прилепски бранители" во чест на загинатите бранители кај месноста Карпалак.

Локација: Крстосница со кружен тек на сообраќајот на бул. "Гоце Делчев" и ул. "Димо Наредникот".

bwd  Страница 1/5  fwd

Видео:

baner